Amaury Guichon

Kurz vede: Amaury Guichon
Začátek kurzu: 14. 11. 2018 - 9:00
Konec kurzu: 16. 11. 2018 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 20 900 Kč - 31 000 Kč

Informace o kurzu:

Cena: 20 900 Kč až 31 000 Kč

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu do českého jazyka.

Kurz vede: Amaury Guichon

Jeden z nejvlivnějších talentů mezinárodní cukrářské scény. Amaury Guichon hledá ve své práci překvapení a originalitu. Kvalita a technická dokonalost jeho dezertů a cukroví mu přinesly chválu stovek tisíců followerů na sociálních sítích. Kromě toho, že provozuje cukrárny, jako jsou slavné Victor et Hugo (Paříž), Lenotre (Cannes) a Jean Philippe Patisserie (Las Vegas), získal během své kariéry titul nejlepšího nováčka ve Francii. V současné době působí jako soukromý poradce.
Zaregistrovat se