Christophe Renou

Kurz vede: Christophe Renou
Začátek kurzu: 26. 02. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 28. 02. 2019 - 17:00
Jazyk: FJ/AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 25 100 Kč - 31 000 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurz bude probíhat volnou „demonstrativní“ formou. Bude ve francouzštině s překladem do anglického jazyka (možnost zajistit i do českého jazyka). V průběhu kurzu je možné pokládat otázky.

Na kurzu Christophe Renou přípraví:

  • Paris brest
  • Tarte bahia
  • Mr Tiramitsu
  • Mr Chocolat passion
  • Mrs CITRON
  • Gateau Voyage citron – praliné
  • Cheeseake revisité
  • Ti-choux pomme-casis
  • Le meringué coco
  • Mille feuilles
  • Mr BABA
  • L’enroule fraise-amande
  • MR CARAMEL
  • L’enroule mandarine cappuccino 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

Kurz vede: Christophe Renou

Christophe má se svou manželkou Vanessou Renou, expertkou na chutě, obchod MR & MRS RENOU (cukrářství a výroba čokolády) ve městě Carouge v kantonu Ženeva ve Švýcarsku. V prosinci 2017 využívají příležitosti na založení 2. obchodu a čajovny před výrobnou v Plan-les-Ouates. Společně také otevřeli cukrářskou školu MR & MRS RENOU. Svou pracovní kariéru začal v departementu Maine et Loire, kde se učil u svého prvního učitele Stéphana Bourdillata. Ve věku 17 let objevil Christophe svět profesionálních soutěží na soutěži o nejlepšího učně Francie v roce 2000.