David Bonet

Kurz vede: David Bonet
Začátek kurzu: 16. 04. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 18. 04. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 14 500 Kč - 17 500 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz.

Kurz proběhne volnou formou demonstrace. Během kurzu je možné pokládat otázky.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: David Bonet

David Bonet je lektor v gastronomické škole Bellouet-CONSEIL v roce 2013 a bývalý šéfkuchař pro krále Thajska. Od roku 2009 pracoval jako ředitel šéfkuchařů v hotelu Martinez Cannes ve Francii. Od roku 2006 do roku 2007 byl šéfkuchařem v hotelu Savoy v Londýně, v Anglii a v letech 2005 až 2006, šéfkuchařem Sous-Chef v La Maison Trois Gros (Relais & Châteaux, tři Michelin Stars).