David Gorgoshidze

Kurz vede: David Gorgoshidze
Začátek kurzu: 12. 02. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 13. 02. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 12 700 Kč - 15 500 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurze proběhne demonstrativní formou. V průběhu mohou účastníci pokládat cukráři otázky.

Program:

Exotic- coconut biscuite, banana and passion fruit compote, lime mousse

Ginger– ginger and lime gateaux voyage

Pistachio merveilleux– french meringue, pistachio paste, raspberry confi, milkchocolate ganache

Gianduja entrement– hazelnut biscuite, crunchy layer, gianduja cream, toffi caramel, chocolate mousse

Finger berry– hazelnut biscuite, crunchy layer, milk chocolate cream, berry confi, vanilla whipping gamache

Sullen entrement– almond stroissel, white chocolate biscuite, strawberry compote, pistachio cream, chocolate mousse

Pistachio tart– pistachio sable, pistachio financier, vannila mousse, raspberry confi

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: David Gorgoshidze

David Gorgoshidze je 32letý podnikatel z Tbilisi, Gruzie s bakalářským titulem International Business z Grenoble Ecole de Management ve Francii. V roce 2008 otevřel první cukrárnu, nyní provozuje plnohodnotné podnikání s pěti pobočkami. Jeho sídlo společnosti, které je 1300 m2, je největší v zemi a má personál složený ze 60 osob. Od roku 2016 založil cukrářskou školu "Marron", kde poskytuje praktické kurzy a masterclassy pro lidi, kteří se chtějí stát profesionály nebo se zajímají o tuto oblast. Jeho první kroky v oblasti na Gruzínské kulinářské akademii vyvolaly jeho zájem být mistrem v cukrářském umění. Od té doby se zúčastnil mnoha mistrovských kurzů se světově uznávanými kuchaři, jako jsou Guillaume Mabilleau, Johan Martin, Jordi Bordas, Hans Ovando, Karim Bourgi, Yann Couvreur atd., kterým je nesmírně vděčný.  
Zaregistrovat se