Diego Lozano

Kurz vede: Diego Lozano
Začátek kurzu: 24. 04. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 26. 04. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 12 700 Kč - 15 500 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu do českého jazyka.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Diego Lozano

Vede školu Escola de Confeitaria Diego Lozano. V současnosti je to jeden z nejuznávanějších kuchařů nejenom v Brazílii, ale i po celé Latinské Americe. Jeho důkladné vzdělávání jak při cukrárenských workshopech, tak i ve světě restauračních dezertů ho přivedlo k pořádání lekcí a ukázek v různých zemích. Další významnou událostí jeho úspěšné kariéry bylo vítězství v soutěži World Chocolate Masters (Světoví mistři čokolády) v Brazílii v roce 2007. V současné době Lorenzo vede školu Escola de Confeitaria Diego Lozano ve Vila Mariana.