Francouzské eclairs

Kurz vede: Iveta Fabešová
Začátek kurzu: 23. 05. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 23. 05. 2019 - 19:30
Jazyk: (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace o kurzu:

Tajemství éclairs spočívá v perfektním sladění chuti odpalovaného těsta s jemnou, čerstvě vyrobenou náplní. Jde o skutečnou francouzskou delikatesu, kterou francouzi nosí na návštěvy svým přátelům jako luxusní a zároveň od srdce darovanou pozornost.

Kurz je vhodný pro všechny nadšence cukrařiny, kteří se chtějí naučit tuto lahodnou francouzskou specialitu.

Max. 8 účastníků

Co se na kurzu naučíte:
  • jak připravit těsto na eclairs
  • jak je správně upéct
  • jak připravit lahodnou náplň do eclairs
  • jaké zdobení je vhodné na eclairs
Na kurzu dostanete:
  • recepturu pro přípravu eclairs
  • certifikát z daného kurzu
  • suroviny pro přípravu těsta
  • krabičku s Vašimi upečenými eclairs
  • rady a tipy Ivety Fabešové
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Kurz vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.