Gateau voyage and confiserie 16. – 17. 11. 2019

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 16. 11. 2019 - 10:00
Konec kurzu: 17. 11. 2019 - 17:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz pro začátečníky i profesionály

pro max. 8 účastníků

  1. Paté de fruit
  2. Passion fruit Marshmallow
  3. Cassis Zephyr
  4. Jams/confitures
  5. Vanilla Bird’s milk
  6. Cookies, sablé
  7. Rocher (gianduja, dark chocolate)
  8. Pistachio Red rock (pistachio, raspberry)
  9. Lemon cream (mascarpone, earl-grey, lemon/bergamote)
  10. Banana bread

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomické škole v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je člen Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.