Gianluca Aresu

Kurz vede: Gianluca Aresu
Začátek kurzu: 11. 03. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 13. 03. 2019 - 17:00
Jazyk: IT/AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 15 600 Kč - 19 000 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurz probíhá demonstrativní formou, v průběhu je možné pokládat cukráři otázky.

 

Na kurzu Gianluca Aresu připraví:

  • čokoládové figurky

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Gianluca Aresu

Mistr ve výrobě čokoládových bonbonů Gianluca Aresu se zaměřuje na umělecké zpracování čokolády. Vyučil se na Etoile Institute a pracoval s nejlepšími šéfkuchaři a kuchaři světa. Dnes je poradcem a manažerem kurzů zaměřených na cukrářství a čokoládové výrobky na různých školách. Účastní se televizních show a je autorem mnoha knih.