Gianluca Fusto

Kurz vede: Gianluca Fusto
Začátek kurzu: 05. 03. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 07. 03. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 12 650 Kč - 15 500 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurz bude probíhat volnou formou „demonstrace“. V průběhu je možno klást cukráři otázky.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

 

Kurz vede: Gianluca Fusto

Prestižní italský výrobce čokoládových bonbonů a cukrářský poradce, který je známý svým zdrženlivým a minimalistickým stylem. Je jednou z hlavních postav italské cukrářské scény, velmi oddaný profesionál se zkušenostmi, který pořádá soutěže a akce pro mládež, jako například juniorský světový cukrářský pohár. V roce 2008 založil společnost Gianluca Fusto Consulting. Vydal dvě knihy - Percorsi: L’universo dolce di Gianluca Fusto (2013) a knihu Crostate v roce 2015.