Johan Martin

Kurz vede: Johan Martin
Začátek kurzu: 04. 11. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 06. 11. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 28 800 Kč - 36 300 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurz probíhá demonstrativní formou, v průběhu je možné pokládat cukráři otázky.

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Johan Martin

Johan Martin začal svou kariéru v Paříži v Maison Debieux, poté pracoval spolu s legendárním šéfem Stéphane Glacier, MOF Patissiere jako poradce na pečivo. V roce 2006 byl asistentem vítězného francouzského týmu světového poháru ve Phoenixu, o rok později byl účastníkem soutěže umělecký cukr v Coupe du Monde. V roce 2012 Martin vydal svou první cukrářskou knihu "Top Dessert" a v roce 2013 získal stříbrnou medaili v kategorii cukru a dezertů, když soutěžil o místo ve francouzském výběrovém týmu. Ve Francii pracoval v řadě prestižních obchodů s čokoládou a dodnes vyučuje v Bellouet Conseil v Paříži, zatímco pokračuje v cestě po celém světě s workshopy a demonstračními kurzy.