Karim Bourgi

Kurz vede: Karim Bourgi
Začátek kurzu: 15. 01. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 17. 01. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 10 500 Kč - 15 500 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurz probíhá demonstrativní formou, v průběhu je možné pokládat cukráři otázky.

Karim Bourgi na kurzu připraví tyto dezerty:

  • Animation citron
  • Baba exotic
  • Caramelo
  • Chouchou dulcey exotic
  • Mango yuzu cheesecake
  • Operette
  • Origine
  • Paris-Brest
  • Perle
  • Summer Pavlova
  • Tarte au chocolat caramel

Kurz vede: Karim Bourgi

Karim Bourgi vystudoval Le Cordon Bleu v Paříži, obor cukrář, a svou kariéru začal v Bejrútu v La Cigale, dále pracoval v Ladurée na třídě Champs Elysée v Paříži, ve Fauchon v Dubaji, kde také rozvinul několik místních konceptů, které se specializovaly na moderní luxusní cukrářství. V roce 2014 ve francouzské soutěži Patissier dans le Monde získal titul třetího nejlepšího cukráře, a v lednu 2017 se zúčastnil Pastry World Cup (Světového mistrovství cukrářů).
Zaregistrovat se