Mousse au chocolat

Kurz vede: Iveta Fabešová
Začátek kurzu: 20. 12. 2018 - 18:00
Konec kurzu: 20. 12. 2018 - 21:00
Jazyk: CZ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace o kurzu:

Pokud milujete Francii, francouzské dezerty a jejich lahodnou čokoládu, nenechte si tento kurz ujít. Mousse au chocolat je totiž jedním z nejhlavnějších základů francouzské cukrařiny. Společně s Ivetou se naučíte připravovat lehkou, nadýchanou pěnu s výraznou čokoládovou chutí, ze které vytvoříte čokoládový dortík jako z pařížské cukrárny.
Co se na kurzu naučíte:
  • Jak správně vyšlehat čokoládovou pěnu (mousse)
  • Jak s mousse pracovat při výrobě dortu
Na kurzu dostanete:
  • Recepturu pro přípravu mousse
  • Suroviny pro přípravu mousse
  • Krabičku s Vaším dortem
  • Rady a tipy od Ivety Fabešové
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Kurz vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.
Zaregistrovat se