Základy francouzské cukrařiny 16.4.2019

Kurz vede: Iveta Fabešová
Začátek kurzu: 16. 04. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 16. 04. 2019 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz
Tento praktický kurz z Vás udělá francouzské mistry. Naučíte se několik základních druhů francouzských dezertů jakými jsou například křehké tartaletky s lahodným citronovým krémem neboli Tarte au citron, dezert Paris-Brest z odpalovaného těsta, Eclair a vyhlášený dezert Ivety Fabešové Carachoux. Pokud Vás láká proniknout do kouzel této cukrářské kultury, neváhejte.
Co se na kurzu naučíte:
  • jak připravit jednotlivá těsta
  • jak správně těsta péct
  • jak připravit krémy do Tarte au citron, Carachoux, eclair a Paris-Brest
Na kurzu dostanete:
  • recepty na přípravu těst
  • certifikát z daného kurzu
  • suroviny na přípravu těst
  • krabičku na Vaše výtvory
  • rady a tipy od Ivety Fabešové
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Kurz vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.