Emmanuel Ryon

Datum kurzu: 9.-11.4.2019

Emmanuel Ryon je jedním z nejuznávanějších mistrů v oblasti výroby krémů na světě s praxí trvající již 25 let. Je světovým mistrem v cukrářství. V roce 1999 získal titul za výrobu zmrzliny Meilleur Ouvrier de France. Jeho pracovní filozofie je dobře popsána v jeho knize Apprenez l’Art de la Glace et des Sorbets (2002). Je majitelem zmrzlinářství Une Glace à Paris. Vedle výroby zmrzliny je však všestranný a je známý i v dalších oborech, jako je například cukrářství a dezerty „na talíř“, což je jeho předností, kterou si vybudoval v době práce v Café Pouchkine, a při kreativní výrobě dezertů v restauracích prestižní šéfkuchařky Anne-Sophie Picové.

Cena: 10 500 Kč až 15 500 Kč

Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu do českého jazyka.

Pořádané kurzy