Leonardo Di Carlo

Datum kurzu: 18.-19.6.2019

Cukrářský alchymista

Leonardo je průkopníkem vědecké výroby cukrářských výrobků, šéfkuchařem, který posunul pojetí cukrářských výrobků na míle daleko od tradičních receptů. Získal mnoho cen – 3. místo v Lyonu v roce 2001 na Coupe du Monde a skvělou první cenu udělovanou novináři za nejlepší čokoládový dort. V roce 2002 získal první místo v evropském poháru a v roce 2004 obsadil prestižní první místo na mistrovství světa v Rimini.
Jeho vášeň pro umění tvorby cukrářských výrobků se rozvíjela. Začal cestovat do zahraničí, navštěvovat doplňkové kurzy, studovat a pořizovat odborné knihy do své sbírky. Začátkem ledna roku 2012 vydal „TRADIZIONE IN EVOLUZIONE“, čímž si splnil svůj sen.
Je populárním porotcem v televizním pořadu „IL PIU GRANDE PASTICCERE – NEJLEPŠÍ CUKRÁŘ“. V roce 2015 v Itálii v CONEGLIANU (Treviso) založil společně se svou ženou Michelou „PASTRY CONCEPT“, svou vlastní technologicky vyspělou výzkumnou a vývojovou laboratoř, jejíž součástí je také přednášková místnost.

Cena: 23 900 Kč až 35 900 Kč

  • 18.-19.6.2019

Objednávka kurzu