Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval na střední gastronomické škole v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR dále získal ocenění Česká ručička 2018 – cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.

Petit gateau

Kurz o autorských individuálních dezertech a sdílení myšlenek a tipů o novodobé cukrařině.
Datum kurzu: 19.-21.11.2018

Gateau voyage and confiserie

Sladkosti typu impulsního prodeje a delší trvanlivost.
Datum kurzu: 17.-18.12.2018

Dezerty bez lepku a laktózy

Kurz o dezertech bez laktózy a lepku.
Datum kurzu: 5.-6.2.2019

Macarons

Tento kurz je pro pro opravdové mistry ve výrobě macarons.
Datum kurzu: 23.-24.3.2019