Kurzy pro začátečníky

„Naučte se péct jako profesionál!”

Naše instruktory spojuje láska k pečení a touha tuto lásku předávat dál.

Všichni se svému oboru věnují několik let a mají s vedením kurzů mnoho zkušeností.

Všechny kurzy probíhají v malých skupinách, čímž zajistíme příjemný průběh kurzu a možnost individuálního přístupu.

Kurzy jsou určeny pro úplné začátečníky nebo mírně pokročilé.

• maximálně 8 účastníků   • kurz je praktický   • zapůjčíme zástěru   • drobné občerstvení

• účastníci si výrobky odnesou

Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.
Vypsané kurzy

Stáňa Mutlová, PunkRockCakes

Stáňa Mutlová je živel, který si dělá věci po svém a na konvence doslova peče. Život ale zbožňuje překvapení a kontrasty. A tak se jednoduše stalo, že vyměnila slibně rozjetou kariéru on-line marketéra za vášeň do všeho kolem dortů a sladkostí. A možná právě proto se lidi do jejího pečení zamilovali. Za chvilku se propekla od Remosky v maličké kuchyni až k vlastnímu studiu PunkRockCakes. Pekla a peče na zakázku unikátní svatební dorty, lahodné cupcaky i efektní sladké kompozice. Už po roce ji pozvali na Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary, aby tam připravila sladký bar pro gala večer. Nyní se autorka jedinečné knihy Sladké Bary o stylingu sladkostí podle posledních trendů moderní světové cukrařiny věnuje přípravě exkluzivních a tematických kreací pro svatby a speciální eventy, kde každé dílo je originálním uměleckým kouskem.
Vypsané kurzy

Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomické škole v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je člen Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.
Vypsané kurzy