Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Na nože si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně proto vznikla prosklená výroba, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.

Francouzské macarons

Toužíte upéct své vlastní macarons? Připravit je není zas taková věda. Stačí správný postup, několik dobrých rad a především nadšení pro tyto nevšední dobroty hrající všemi barvami.
Datum kurzu: 22.11.2018, 13.12.2018, 24.1.2019, 14.2.2019, 21.3.2019, 4.4.2019, 9.5.2019, 6.6.2019

Mousse au chocolat

Pokud milujete Francii, francouzské dezerty a jejich lahodnou čokoládu, nenechte si tento kurz ujít. Mousse au chocolat je totiž jedním z nejhlavnějších základů francouzské cukrařiny.
Datum kurzu: 29.11.2018, 20.12.2018, 31.1.2019, 21.2.2019, 28.3.2019, 30.4.2019, 30.5.2019, 4.6.2019

Základy francouzské cukrařiny

Tento kurz z Vás udělá francouzské mistry. Naučíte se několik základních druhů francouzských dezertů jakými jsou například křehké tartaletky s lahodným citronovým krémem neboli Tarte au citron. Také si upečeme tisíce plátků listového těsta se žloutkovo-vanilkovým krémem, Mille Feuille a velmi oblíbený dezert Paris-Brest z odpalovaného těsta.
Datum kurzu: 27.11.2018, 6.12.2018, 10.1.2019, 7.2.2019, 14.3.2019, 16.4.2019, 20.5.2019, 20.6.2019