Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomické škole v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je člen Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR dále získal ocenění Česká ručička 2018 – cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.

Dezerty

Na tomto kurzu se naučíte připravit 4 druhy dezertů - Sezonní dacquoise nebo-li dezert z několika vrstev pusinek, Multi-brownie, Red velvet a Verrine (dezert ve skle).
Datum kurzu: 12.12.2018

Macarons

Dvoudenní kurz, na kterém se naučíte připravovat italské a francouzské sněhové makronky. Dále se naučíte připravit makronky s nízkým obsahem cukru a různé druhy náplní.
Datum kurzu: 1.-2.12.2018