Tým IPPA

Iveta Fabešová

Pastry chef, majitelka kaváren IF Café a cukrářské akademie - IF Café International Prague Pastry Academy

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože” si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.

Jan Ševěček

Majitel kaváren IF Café a cukrářské akademie - IF Café International Prague Pastry Academy

Karolína Svobodová

Pastry chef IF café a International Prague Pastry Academy

Karolína se od svých 18 let věnovala pečení narozeninových dortů. Práce jí natolik bavila, že si ve 20 letech udělala rekvalifikační cukrářský kurz. Ten Karolíně pomohl najít práci na pozici cukrářky, kde se věnovala převážně zakázkové výrobě dortů. Díky získaným zkušenostem začala pracovat v cukrárně IF Café. Zde se svým týmem připravuje dezerty pro všechny kavárny. Karolína se také účastní všech kurzů pro profesionály, kde je pravou rukou šéf cukrářů.

Vladyslav Ryasnyy

Pastry chef

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomické škole v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je člen Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur. V cukrařské akademii IPPA vede kurzy Macarons, Gateau voyage and confiserie, Petit gateau a další...

Nelly Baier

Manager cukrářské akademie - IF Café International Prague Pastry Academy

Nelly sbírala praktické zkušenosti už při studiu na vysoké škole, kdy pracovala, jako Event manager vzdělávacích kurzů, konferencí a dalších akcí. Této práci se věnovala i po skončení studia. Láska k dobrému jídlu a sladkostem ji zavedla až do IF Café International Prague Pastry Academy, kde pro Vás společně s týmem IF Café IPPA připravuje kurzy pro děti, začátečníky a profesionály.

Dorota Moštíková

Koordinátorka kurzů pro profesionály

Dorota vystudovala obor hotelnictví v Austrálii, kde měla možnost poznat cukrařinu na profesionální úrovni. Po svém návratu do Čech pro ni gastronomie byla jasná volba. Díky svým zkušenostem a perfektní angličtině pro Vás připravuje kurzy pro profesionály, které vedou cukráři z celého světa.

Agáta Křížová

Koordinátorka dětských kurzů

Snažíme se děti hravou formou naučit cukrářskému řemeslu. Naučíme je práci s nástroji, surovinami a hlavně práci v týmu. Při kurzu si navodíme příjemnou a kamarádskou atmosféru, ve které děti povolí uzdu své fantazii a prostě tvoří, smějí se a užívají si zábavu. Učíme nejen my je ale i oni nás a výsledek je vždy skvělý. Práce s dětmi je náročná ale krásná. Mnohdy se dozvíme spoustu radostí i starostí a proto jsme tady. Aby se za námi děti těšily, měly nás za kamarády a rádce aby pro ně IPPA byla kouzelným místem, kde se sny mění ve skutečnost.