Etiketa a komunikace ve vztahu host-obsluha

Datum kurzu: 4.4.2019

Čas:  9:00 – 13:30 hod.

Cena:  4.900 Kč vč. DPH

Kurz je vhodný pro začátečníky tak i profesionály, kteří se chtějí zdokonalit na pozici servírka nebo číšník.

Učte se od mistra na Etiketu pana Vladislava Špačka…

Součástí přednášky bude i praktická ukázka (servírování i konzumace u stolu).

  • zákazník je smyslem naší práce
  • role komunikace
  • firemní kultura
  • základní potřeby každého klienta
  • co to je “dobrá restaurace”
  • historie restaurací a kaváren
  • osobnost číšníka/servírky
  • zasedací pořádek
  • prostřený stůl, zásady stolničení
  • obsluha
  • servírování
  • etiketa u stolu (polévka, pečivo, držení příboru, jak jíme různé pokrmy)
  • víno
  • návštěva skupiny, delegace
  • otázky účastníků, debata
  • praktická ukázka obsluhy a etikety u stolu

Objednávka kurzu