Amaury Guichon

Kurz vede: Amaury Guichon
Začátek kurzu: 17. 05. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 19. 05. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 20 800 Kč - 33 800 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrační kurz.

Kurz probíhá volnou formou „demonstrace“. Je zaměřen na dokonalé zvládnutí techniky, v průběhu  můžete pokládat otázky cukráři.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Amaury Guichon

Jeden z nejvlivnějších talentů mezinárodní cukrářské scény. Amaury Guichon hledá ve své práci překvapení a originalitu. Kvalita a technická dokonalost jeho dezertů a cukroví mu přinesly chválu stovek tisíců followerů na sociálních sítích. Kromě toho, že provozuje cukrárny, jako jsou slavné Victor et Hugo (Paříž), Lenotre (Cannes) a Jean Philippe Patisserie (Las Vegas), získal během své kariéry titul nejlepšího nováčka ve Francii. V současné době působí jako soukromý poradce.