Antonio Bachour – viennoiserie

Vede: Antonio Bachour
Začátek: 23. 03. 2020 - 9:00
Konec: 24. 03. 2020 - 17:00
Jazyk: AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ: Profesionálové
Cena: 14 500 Kč - 19 900 Kč

Informace:

Demonstrativní kurz – viennoiserie

Kurz probíhá demonstrativní formou (v angličtině s překladem do češtiny), v průběhu kurzu je možné pokládat cukráři otázky.

Během kurzu Vás Antonio Bachour naučí, jak se připravuje:

Program bude upřesněn v průběhu prosince 2019.

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit viennoiserie typu croissant, kouglof atd.
  • jak připravit krémy a těsta, které Vám budou inspirací k výrobě Vašeho vlastního pečiva
  • jak správně nazdobit pečivo
  • speciální techniky a dovednosti od mistra cukráře

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu několika druhů viennoiserie
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připraveného pečiva

Vede: Antonio Bachour

Antonio Bachour započal svoji kariéru v Portoriku a poté se přestěhoval do Miami, kde pracoval jako šéfcukrář v podniku Talula. Později pracoval v podnicích Devito South Beach a Scarpetta v Miami a v New Yorku, potom pomáhal otevřít W South Beach. Zanedlouho nato převzal vedení cukrářské sekce v Trump SoHo a jeho restauracích. Od roku 2011 do roku 2016 byl šéfcukrářem v St. Regis Bal Harbour Resort. Vydal čtyři kuchařky a i nadále cestuje po celém světě a pořádá workshopy a přednáší na konferencích. Je rovněž majitelem Bachour Bakery + Bistro.