Antonio Bachour

Kurz vede: Antonio Bachour
Začátek kurzu: 25. 06. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 27. 06. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 23 900 Kč - 35 900 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz.

Kurz bude probíhat volnou formou “demonstrace” v anglickém jazyce s možností překladu do českého jazyka.

Program:

  • Almond Tart
  • Carribean Entremet
  • Coconut cremé fraiche Cheesecake
  • Delice
  • Chocolate caramel Tart
  • Mango, lime, coconut Verrine
  • Peanut-butter jelly
  • Pear praline Entremet
  • Piedmonte Petit gateau
  • Sicily Entremet
  • Strawberry coconut Entremet
  • Yuzu green tea Petit gateau

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Antonio Bachour

Antonio Bachour započal svoji kariéru v Portoriku a poté se přestěhoval do Miami, kde pracoval jako šéfcukrář v podniku Talula. Později pracoval v podnicích Devito South Beach a Scarpetta v Miami a v New Yorku, potom pomáhal otevřít W South Beach. Zanedlouho nato převzal vedení cukrářské sekce v Trump SoHo a jeho restauracích. Od roku 2011 do roku 2016 byl šéfcukrářem v St. Regis Bal Harbour Resort. Vydal čtyři kuchařky a i nadále cestuje po celém světě a pořádá workshopy a přednáší na konferencích. Je rovněž majitelem Bachour Bakery + Bistro.
Zaregistrovat se