Vede:
IPPA Cafe
Začátek:
15. 09. 2020 - 16:30
Konec:
15. 09. 2020 - 19:30
Jazyk:
ČJ (Překlad:
Ne
)
Typ:
Začátečníci
Cena:
5 500 Kč
Informace:
Jak poctivě připravit tradiční české dezerty? To Vám prozradí Iveta Fabešová na kurzu České cukrařiny. Přijďte si s námi připravit větrník, věneček, likérovou špičku nebo laskonku.
Co se na kurzu naučíte:
- jak připravit jednotlivá těsta
- jak správně těsta péct
- jak připravit krémy do věněčku, větrníku, laskonky a špičky
Na kurzu dostanete:
- recepty na přípravu dezertů
- certifikát z daného kurzu
- suroviny na přípravu dezertů
- krabičku na Vaše výtvory
- rady a tipy od Ivety Fabešové
- welcome drink
- pitný režim po celou dobu kurzu
- drobné občerstvení
- zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry
Vede: IPPA Cafe
Zaregistrovat se