Čokoláda 05.05.2020

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 05. 05. 2020 - 15:00
Konec kurzu: 05. 05. 2020 - 19:00
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 4 000 Kč

Informace o kurzu:

Gurmánské čokolády z kakaových bobů z vybraných plantáží a vzácných odrůd. Mnohé ověnčené medailemi z mezinárodních soutěží. Koncert chutí a vůní.

Pravá čokoláda, jakou jste vždy chtěli ochutnat a v supermarketu ji nenajdete. Vstupte do ráje všech čokoholiků na našem kurzu, který je praktický s demonstračními elementy jen a pouze o ČOKOLÁDĚ.

Na kurzu se naučíte:

  • FRAGARU – hořká čokoláda 70% a maliny
  • Cheesecake – brownie
  • Nekonečně čokoládové sušenky s čokoládovým karamelem
  • Čokoládové macarons s ganache z yuzu a mléčné čokolády

 

Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.