Confiserie I. a II. 26. 1. 2021 a 2. 2. 2021

Vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové
Začátek: 26. 01. 2021 - 15:30
Konec: 26. 01. 2021 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Dětská akademie
Cena: 4 000 Kč

Informace:

Rozzáříš se vždy, když se Ti naskytne pohled na výlohu s cukrovinkami? Tak to si nenech ujít jedinečnou příležitost a přijď si k nám vyzkoušet přípravu pěnových marshmallows, čokoládových skal, ovocného želé, cookies a cukrové vaty!

 

Teoretická část:

  • Confiserie – vymezení pojmu
  • Typické sladkosti
  • Práce s čokoládou
  • Povídání o surovinách

Praktická část:

  • Příprava marshmallows
  • Příprava rocks (čokoládové skály s ořechy a suchými plody)
  • Příprava pâte de fruit
  • Příprava cukrové vaty
  • Příprava cookies

Na kurzu děti dostanou:

  • receptury
  • suroviny na přípravu dezertu
  • krabičku na své výtvory
  • drobné občerstvení
  • certifikát
  • každému dítěti zapůjčíme rondon, zástěru a čepici

Vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové

Cukrářský tým Ivety Fabešové se na Vás těší. Všichni prošli školením Ivety Fabešové, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.