David Vidal

Vede: David Vidal
Začátek: 21. 10. 2019 - 9:00
Konec: 24. 10. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ: Profesionálové
Cena: 12 600 Kč - 15 800 Kč

Informace:

Demonstrativní kurz

Kurz probíhá demonstrativní formou v angličtině s překladem do češtiny, v průběhu je možné pokládat cukráři otázky.

 

David Vidal Vás naučí, jak připravit následující dezerty:

  • Mango, Yuzu and Opalys
  • Lemon, Dill and Sorrel
  • Raspberry, Cream Cheese and Orelys
  • Strawberry, Rhubarb and Lime
  • Bergamot, Basil and Opalys
  • Apple, Almond and Beurre noisette
  • Blueberry and Sudachi
  • Manjari, Hazelnut, Sea Buckthorn
  • dva druhy petits fours

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Vede: David Vidal

David studoval na Maltě na Institutu studií cestovního ruchu a i po ukončení studií se vzdělával u několika skvělých učitelů. Poté se rozhodl stát se šéfkuchařem. Jeho první láskou byla středomořská a sicilská kuchyně. Vytváření úžasných jídel s jemným olivovým olejem a čerstvou bazalkou bylo jeho parketou. Jeho vzdělání a hledání zaměstnání ho dovedly do Londýna, kde si vylepšil své dovednosti v kuchyni v hotelech a restauracích po celé Evropě. Na jednom z těchto míst se setkal se svou budoucí ženou, šéfkuchařkou z velmi chladného, ale krásného Švédska. Jak to tak bývá, v jejím rodném městě je známý hotel s vynikající kuchyní a tam se s Davidem usadili.
Zaregistrovat se