Dezerty

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 12. 12. 2018 - 18:00
Konec kurzu: 12. 12. 2018 - 21:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 000 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz pro začátečníky i profesionály

maximálně pro 8 účastníků.

Na tomto kurzu se naučíte připravit 4 druhy originálních dezertů:

1. Sezonní dacquoise je tradiční francouzské dezert. Skládá se ze dvou až tří vrstev pusinek a krému. Tradiční Dacquoise obsahuje mandle a lískové oříšky a většinou se podává chlazený doplněný o ovoce.

2. Multi-brownie není potřeba asi blíže představovat… Na kurzu si čokoládové brownie připravíme s banánem a pekanovými ořechy.

3. Red velvet je dnes již klasický americký recept, který se vyznačuje rudou barvou korpusu a bílou polevou připravenou z cream cheese. My si připravíme red velvet z červené řepy.

4. Verrine makalu nebol-li dezert ve skle. Vladyslav Vás naučí netradiční přípravu Verrine s jasmínovou rýží, kokosem, mangem, annasem a banánem.

Co se na kurzu naučíte:
  • jak připravit jednotlivá těsta
  • jak správně těsta péct
  • jak připravit krémy
Na kurzu dostanete:
  • recepty na přípravu těst
  • suroviny na přípravu těst
  • krabičku na Vaše výtvory
  • rady a tipy od Vladyslava
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.
Zaregistrovat se