Emmanuel Ryon

Kurz vede: Emmanuel Ryon
Začátek kurzu: 09. 04. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 11. 04. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 12 700 Kč - 15 500 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz.

Kurz bude probíhat volnou formou “demonstrace”, v průběhu je možnost klást otázky. Kurz bude probíhat v anglickém jazyce s možností překladu do českého jazyka.

 

Na kurzu Emmanuel Ryon připraví zmrzlinové dezerty:

  • Entremets glacer le sud
  • Lexquis
  • Entremets glacer chocolat citron vert
  • Le Tanzanie Emmanuel Ryon
  • Coeur des iles e Ryon
  • Cheesecake glacé
  • Verrine pop’art Emmanuel Ryon
  • Vacherin arlequin e Ryon

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Emmanuel Ryon

Emmanuel Ryon je jedním z nejuznávanějších mistrů v oblasti výroby krémů na světě, s praxí trvající již 25 let. Je světovým mistrem v cukrářství. V roce 1999 získal titul za výrobu zmrzliny Meilleur Ouvrier de France. Jeho pracovní filozofie je dobře popsána v jeho knize Apprenez l’Art de la Glace et des Sorbets (2002). Je majitelem zmrzlinářství Une Glace à Paris. Vedle výroby zmrzliny je však všestranný a je známý i v dalších oborech, jako například cukrářství a dezerty „na talíř“, což je jeho předností, kterou si vybudoval v době, kdy pracoval v Café Pouchkine, a při kreativní výrobě dezertů v restauracích prestižní šéfkuchařky Anne-Sophie Picové.
Zaregistrovat se