Amaury Guichon

Kurz vede: Amaury Guichon
Začátek kurzu: 14. 05. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 15. 05. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 33 800 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz

2-denní praktický kurz. Maximální počet studentů je 8.

Kurz vede: Amaury Guichon

Jeden z nejvlivnějších talentů mezinárodní cukrářské scény. Amaury Guichon hledá ve své práci překvapení a originalitu. Kvalita a technická dokonalost jeho dezertů a cukroví mu přinesly chválu stovek tisíců followerů na sociálních sítích. Kromě toho, že provozuje cukrárny, jako jsou slavné Victor et Hugo (Paříž), Lenotre (Cannes) a Jean Philippe Patisserie (Las Vegas), získal během své kariéry titul nejlepšího nováčka ve Francii. V současné době působí jako soukromý poradce.