Francouzská cukrařina 22. 11. 2019

Kurz vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové
Začátek kurzu: 22. 11. 2019 - 15:30
Konec kurzu: 22. 11. 2019 - 18:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Pro děti - Školní dny
Cena: 1 500 Kč

Informace o kurzu:

Paris-Brest, choux, éclairs – tohle není kurz francouzštiny, ale kurz Základů francouzské cukrařiny, kde se naučíš pracovat s odpalovaným těstem. Nadýchané tvary různých velikostí tě překvapí nejen svou jednoduchostí.

Na kurzu děti dostanou:

  • receptury
  • suroviny na přípravu dezertu
  • krabičku na své výtvory
  • drobné občerstvení
  • certifikát
  • každému dítěti zapůjčíme rondon, zástěru a čepici

Kurz vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové

Cukrářský tým Ivety Fabešové se na Vás těší v cukrářské akademii. Všichni prošli školením Ivety Fabešové, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.