Mousse au chocolat 12. 12. 2019

Kurz vede: Iveta Fabešová
Začátek kurzu: 12. 12. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 12. 12. 2019 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 9 500 Kč

Informace o kurzu:

Toužíte upéct své vlastní macarons? Připravit je není zas taková věda. Stačí správný postup, několik dobrých rad a především nadšení pro tyto nevšední dobroty hrající všemi barvami. Iveta Vám na kurzu prozradí několik svých vychytávek, které zaručí Vašim macarons neodolatelnou ganache.
Co se na kurzu naučíte:
  • Jak připravit těsto na macarons
  • Jak je správně upéct
  • Jak připravit lahodnou náplň do macarons, tedy ganache
  • Jaké druhy a příchutě ganache lze použít
Na kurzu dostanete:
  • Recepturu pro přípravu macarons
  • certifikát z daného kurzu
  • Suroviny pro přípravu těsta
  • Krabičku s Vašimi upečenými macarons
  • Rady a tipy Ivety Fabešové
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Kurz vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.