Frank Haasnoot

Kurz vede: Frank Haasnoot
Začátek kurzu: 26. 11. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 29. 11. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 23 590 Kč - 28 900 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz.

Kurz bude probíhat volnou formou “demonstrace”. Během kurzu můžete pokládat otázky.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Frank Haasnoot

Frank Haasnoot je holandský cukrářský mistr s 23 lety praxe v oblasti výroby čokoládových a cukrářských výrobků. Během své kariéry pracoval v různých podnicích jako například La Tulipe Desserts v New Yorku, Creme de la Creme a Dobla v Holandsku. V roce 2011 získal titul na světovém mistrovství ve výrobě čokoládových dezertů. Frank také pracoval v zahraničí pro The Victorian v Kuvajtu, hotel Mandarin Oriental na Tchaj-wanu a hotel Peninsula v Hong Kongu. V polovině roku 2017 se Frank rozhodl vrátit zpět do Evropy a začít novou kariéru na volné noze.