French Pastry Basics 09.12.2019

Kurz vede: Iveta Fabešová
Začátek kurzu: 09. 12. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 09. 12. 2019 - 19:30
Jazyk: Eng (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 9 500 Kč

Informace o kurzu:

This course will make you French pastry masters. You will learn several basic types of French desserts, such as tartlets with delicious lemon cream (Tarte au citron) or very popular Paris-Brest and Eclairs made of pate a choux. You will also get a chance to prepare Carachoux, the  famous dessert by Iveta Fabešová. If you are tempted to get into the magic of this pastry culture, do not hesitate.

Course is in English language only!

 

During the course you will learn:
  • how to prepare different types of pastries
  • how to prepare creams for tarte au lemon, carachoux, eclair and Paris-Brest
  • how to decorate the pastries made
During the course you will receive:
  • welcome drink
  • recipes
  • ingredients
  • box for your creations
  • certificate from the course
  • tips from Iveta Fabešová
  • drinks and snack throughout the course
  • we will lend you all necessary tools including apron

Kurz vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.