Gateau voyage and confiserie

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 13. 04. 2019 - 10:00
Konec kurzu: 14. 04. 2019 - 17:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz pro začátečníky i profesionály

pro max. 8 účastníků

  1. Paté de fruit
  2. Marshmallow
  3. Zephyr
  4. Confitures
  5. Vanilla Bird’s milk
  6. Cookies
  7. Rocher – Gateau Voyage
  8. Marble – Gateau Voyage
  9. Tropico – Gateau Voyage
  10. Financier
  11. Horká čokoláda

Na kurzu dostanete:

  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.
Zaregistrovat se