Gianluca Aresu

Kurz vede: Gianluca Aresu
Začátek kurzu: 05. 11. 2018 - 9:00
Konec kurzu: 07. 11. 2018 - 17:00
Jazyk: IT/AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 12 900 Kč - 19 000 Kč

Informace o kurzu:

Uznávaný mistr ve výrobě čokoládových bonbonů Gianluca Aresu se zaměřuje na umělecké zpracování čokolády. Vyučil se na Etoile Institute a pracoval s nejlepšími šéfkuchaři a kuchaři světa.

Dnes je poradcem a manažerem kurzů zaměřených na cukrářství a čokoládové výrobky na různých školách. Účastní se televizních show a je autorem mnoha knih.

Jeho kurz bude zaměřen na různé typy čokoládových bonbónů např. traffles, pralinky, řezané a ručně potahované.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Gianluca Aresu

Gianluca pochází z rodiny s dlouhou cukrářskou tradicí, jeho otec založil Pasticceria Piemontese v Cagliari. Nebylo tedy žádným překvapením, že si Gianluca vybral ke studiu střední školu kulinářských umění a rozhodl se pro kariéru šéfcukráře, která mu přinesla i mnohé mezinárodní zkušenosti vedle těch nejlepších šéfkuchařů a šéfcukrářů světa, působících ve Spojených státech a Jižní Americe. Šéfcukrář a Maître chocolatier, specializovaný v uměleckém zpracování čokolády, Gianluca je rovněž majitelem historické Pasticceria Piemontese a Originis, značky, která má pod sebou cukrárnu a tzv. risto-pub, obě taktéž v Cagliari. V roce 2014 založil v Cagliari prestižní mezinárodní školu "Italian Chef Cooking School", ve které působí jako hlavní lektor cukrařiny. Publikoval také několik knih, pravidelně přispívá svými články do různých italských cukrářských časopisů a vede velmi úspěšné cukrářské televizní show v italské televizi.
Zaregistrovat se