Gianluca Aresu 2019

Kurz vede: Gianluca Aresu
Začátek kurzu: 28. 10. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 30. 10. 2019 - 17:00
Jazyk: IJ/AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 12 900 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz – čokoláda

Kurz bude probíhat v italštině s překladem do anglického a českého jazyka. V průběhu kurzu je možné pokládat otázky.

Gianluca Aresu na kurzu společně s Vámi přípraví:

  • pralinky
  • čokoládové figurky
  • výrobky z čokolády s vánoční tematikou

Na kurzu dostanete:

  • recepty
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených pralinek a figurek

 

Kurz vede: Gianluca Aresu

Gianluca pochází z rodiny s dlouhou cukrářskou tradicí, jeho otec založil Pasticceria Piemontese v Cagliari. Nebylo tedy žádným překvapením, že si Gianluca vybral ke studiu střední školu kulinářských umění a rozhodl se pro kariéru šéfcukráře, která mu přinesla i mnohé mezinárodní zkušenosti vedle těch nejlepších šéfkuchařů a šéfcukrářů světa, působících ve Spojených státech a Jižní Americe. Šéfcukrář a Maître chocolatier, specializovaný v uměleckém zpracování čokolády, Gianluca je rovněž majitelem historické Pasticceria Piemontese a Originis, značky, která má pod sebou cukrárnu a tzv. risto-pub, obě taktéž v Cagliari. V roce 2014 založil v Cagliari prestižní mezinárodní školu "Italian Chef Cooking School", ve které působí jako hlavní lektor cukrařiny. Publikoval také několik knih, pravidelně přispívá svými články do různých italských cukrářských časopisů a vede velmi úspěšné cukrářské televizní show v italské televizi.