Gregory Doyen

Kurz vede: Gregory Doyen
Začátek kurzu: 06. 10. 2020 - 9:00
Konec kurzu: 08. 10. 2020 - 17:00
Jazyk: AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 25 900 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz

Kurz bude v angličtině s překladem do českého jazyka. V průběhu kurzu je možné pokládat otázky.

Gregory Doyen na kurzu společně s Vámi přípraví:

Program bude upřesněn v první polovině roku 2020.

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Gregory Doyen

Gregory se narodil do umělecké rodiny na francouzském venkově v burgundském Brionnais a již během raného dětství prožíval kouzlo cukrařiny na jeho oblíbeném místě, v rodinné kuchyni. Když mu bylo 18, začal studovat cukrařinu v Dijonu. Od té chvíle se jeho nepřetržité vzdělavání proměnilo v cestu kolem světa. Poznávaní rozličných kultur a neutuchající zájem o inovace ho každodenně nutí vyhodnocovat své dovednosti tak, aby dosáhl dokonalosti. Dle Gregoryho by cukrářské výrobky měly být zdravé a elegantní, přírodní příchuť je totiž klíčem k příjemnému zážitku.