Itálie do skleničky 12. 1. 2021

Vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové
Začátek: 19. 01. 2021 - 15:30
Konec: 19. 01. 2021 - 19:30
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Dětská akademie
Cena: 2 000 Kč

Informace:

Italská kuchyně je považována za jednu z nejlepších na světě – a přesně to samé platí i o jejích dezertech. Pokud se o nich chceš dozvědět něco víc, přihlas se na náš kurz, během kterého se s Tebou podělíme o ty nejlepší recepty na zmrzlinu, panna cottu a tiramisu! To je lákavá nabídka, nemyslíš?

 

Teoretická část:

  • Druhy italských dezertů
  • Historie italských dezertů
  • Seznámení se s výrobou zmrzliny

Praktická část:

  • Příprava panna cotty
  • Příprava tiramisu
  • Příprava zmrzliny

Na kurzu děti dostanou:

  • receptury
  • suroviny na přípravu dezertu
  • krabičku na své výtvory
  • drobné občerstvení
  • certifikát
  • každému dítěti zapůjčíme rondon, zástěru a čepici

Vede: Cukrářský tým Ivety Fabešové

Cukrářský tým Ivety Fabešové se na Vás těší. Všichni prošli školením Ivety Fabešové, takže jsou opravdoví mistři na sladké dezerty a pečivo.