Jimmy Mornet

Kurz vede: Jimmy Mornet
Začátek kurzu: 24. 09. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 26. 09. 2019 - 17:00
Jazyk: FJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 18 400 Kč - 22 200 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz

Kurz bude probíhat volnou formou “demonstrace”. Kurz bude ve francouzštině s překladem do českého jazyka. Během kurzu můžete pokládat otázky.

Jimmy Mornet na kurzu přípraví:

  • Pécan passion dulcet
  • Cheesecake mûre cassis
  • Saint goustan
  • Galet chocolat
  • Tartelette tomate framboise
  • Tartelette agrumes piment doux
  • Finger macadamia banane café blanc
  • Eclair framboise pistache

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Jimmy Mornet

V roce 2013 vyhrál titul Evropského šampiona v cukrařině. Aby dotáhl své výrobky k dokonalosti, inspiruje se Jimmy kontrastem barev, chutí a textur. Klasické francouzské cukrářství obohacuje o moderní prvky, klade důraz na chuť a estetiku. Má smysl pro detail, snaží se objevovat něco nového a vždy překvapit. Kvalita výrobku musí být dokonalá. Vyniká svou skvělou technikou a kreativitou.