Johann Martin

Kurz vede: Johann Martin
Začátek kurzu: 04. 11. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 06. 11. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 19 000 Kč - 25 080 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz – Viennoiserie 

Kurz probíhá demonstrativní formou (v angličtině s překladem do češtiny), v průběhu kurzu je možné pokládat cukráři otázky.

Během kurzu Vás Johann Martin naučí, jak se připravuje:

  • Cruffin Exotique
  • The Royal Crown
  • La Couronne Vanille Chocolat
  • La Torsade au Chocolat
  • Amazone
  • Le Kougelhopf
  • La brioche Vanille croustillante
  • La Fleur de Framboise
  • Le Pain au chocolat XXL
  • La Fleur de Cassis
  • Le Croissant Pur Beurre

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé vídeňské pečivo typu croissant, kouglof atd.
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašeho vlastního pečiva
  • jak správně nazdobit pečivo
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připraveného vídeňského pečiva

 

Kurz vede: Johann Martin

Johann Martin začal svou kariéru v Paříži v Maison Debieux, poté pracoval spolu s legendárním šéfem Stéphanem Glacier, MOF Patissier jako cukrářský konzultant. V roce 2006 byl asistentem vítězného francouzského týmu na světovém poháru ve Phoenixu, o rok později se umístil na 2.místě na soutěži "Artistic Sugar" v Lyonu. V roce 2012 Martin vydal svou první cukrářskou knihu "Top Dessert" a v roce 2013 získal stříbrnou medaili v kategorii výrobků z cukru a dezertů, když soutěžil o místo ve francouzském výběrovém týmu. Ve Francii pracoval v řadě prestižních obchodů s čokoládou a vyučoval v Bellouet Conseil v Paříži. Dnes cestuje po celém světě a pořádá workshopy a demonstrační kurzy.