Karim Bourgi

Vede: Karim Bourgi
Začátek: 21. 07. 2020 - 9:00
Konec: 23. 07. 2020 - 17:00
Jazyk: AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ: Profesionálové
Cena: 18 100 Kč - 25 900 Kč

Informace:

Demonstrativní kurz

Kurz probíhá demonstrativní formou (v angličtině s překladem do češtiny), v průběhu kurzu je možné pokládat cukráři otázky.

Během kurzu Vás Karim Bourgi naučí, jak se připravuje:

  • Animation Citron (finger) – bezlepkový
  • Cheesecake Exotic (entremet)
  • Entremet Macchiato
  • Flan Parisien (snacking)
  • Liselotte (finger)
  • Miss Pistache
  • Tart Hazelnuts 100%
  • Montblanc 2.0 (finger)
  • Piňacolada Entremet
  • Pinky (squeeze entremet)
  • Rock & Roll (petit gateau)
  • Plaisir 2.0 (finger)

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistra cukráře

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

Vede: Karim Bourgi

Karim Bourgi vystudoval Le Cordon Bleu v Paříži, obor cukrář, a svou kariéru začal v Bejrútu v La Cigale, dále pracoval v Ladurée na třídě Champs Elysée v Paříži, ve Fauchon v Dubaji, kde také rozvinul několik místních konceptů, které se specializovaly na moderní luxusní cukrářství. V roce 2014 ve francouzské soutěži Patissier dans le Monde získal titul třetího nejlepšího cukráře, a v lednu 2017 se zúčastnil Pastry World Cup (Světového mistrovství cukrářů).