Labuť a Vejce 15.10.2019

Kurz vede: Iveta Fabešová
Začátek kurzu: 15. 10. 2019 - 16:30
Konec kurzu: 15. 10. 2019 - 19:30
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 5 500 Kč

Informace o kurzu:

Tento kurz je naprosto unikátní, protože se díky dvěma produktům naučíte řadu cukrářských technik, které z Vás udělají mistra v oboru.

Základem obou je ananasový compoté, mangové cremeux a kokosová ganache. To vše je obaleno v tenké vrstvě čokolády.

Co se na kurzu naučíte:
  • Jak správně uvařit compoté a cremeux
  • Jak připravit tu nejnadýchanější ganache
  • Jak temperovat čokoládu a správně s ní pracovat
Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Recepturu pro přípravu Labutě a Vejce
  • Suroviny pro přípravu těsta
  • Certifikát z daného kurzu
  • Rady a tipy Ivety Fabešové
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry

Kurz vede: Iveta Fabešová

Po účasti v soutěži Master Chef "Na nože" si otevřela svoji cukrářskou výrobu, ve které začala vyrábět cukrářské produkty pro lokální kavárny. V roce 2012 otevřela svojí první vlastní cukrárnu IF Café. Zájem o kvalitní cukrařinu a o to, jak produkty vyrábí byl obrovský. V další cukrárně tedy postavili prosklenou výrobu, která je srdcem celého prostoru a zároveň dává zákazníkům možnost nahlédnout do celého procesu. Z malé rodinné cukrárny se stal celorepublikově uznávaný koncept IF Café, který dělá cukrařinu na nejvyšší úrovni. V současné chvíli má čtyři pobočky v centru Prahy. Sama sebe neustále vzdělává a navštěvuje Master class v zahraničí, právě tak se zrodila myšlenka postavit v Praze mezinárodní akademii “International Prague Pastry Academy”. V akademii pořádá vlastní kurzy, na kterých se snaží předat své znalosti a zkušenosti.
Zaregistrovat se