Leonardo Di Carlo

Kurz vede: Leonardo Di Carlo
Začátek kurzu: 03. 09. 2019 - 9:00
Konec kurzu: 04. 09. 2019 - 17:00
Jazyk: AJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 28 900 Kč - 35 900 Kč

Informace o kurzu:

Demonstrativní kurz.

Kurz bude probíhat “demonstrativní” formou. Během kurzu je možnost klást otázky cukráři.

 

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

 

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • welcome drink
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Leonardo Di Carlo

Leonardo je průkopníkem vědecké výroby cukrářských výrobků, šéfkuchařem, který posunul pojetí cukrářských výrobků na míle daleko od tradičních receptů. Získal mnoho cen – 3. místo v Lyonu v roce 2001 na Coupe du Monde a skvělou první cenu udělovanou novináři za nejlepší čokoládový dort. V roce 2002 získal první místo v evropském poháru a v roce 2004 obsadil prestižní první místo na mistrovství světa v Rimini.