Macarons 25.04.-26.04.2020

Vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek: 25. 04. 2020 - 10:00
Konec: 26. 04. 2020 - 17:00
Jazyk: Čj (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace:

Masterclass  praktický s demonstračními elementy.

Tento kurz je pro pro opravdové mistry ve výrobě macarons. Maximální počet účastníků je 8, aby se zajistil individuální přístup.

Dvoudenní  kurz, na kterém se naučíte připravovat italské, francouzské a low-sugar macarons. Vyzkoušíte si a ochutnáte 13 druhů unikátních náplní.

Na kurzu dostanete:
  • Welcome drink
  • Receptury pro přípravu macarons
  • Suroviny pro přípravu macarons
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou macarons
  • Rady a tipy od Vladyslava R.
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.