Macarons 23. – 24. 3. 2019

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek kurzu: 23. 03. 2019 - 10:00
Konec kurzu: 24. 03. 2019 - 18:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ kurzu: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz pro začátečníky a profesionály

maximálně 8 účastníků. Tento kurz je pro pro opravdové mistry ve výrobě macarons.

Dvoudenní praktický kurz, na kterém se naučíte připravovat italské a francouzské sněhové makronky.

Kurz vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomické škole v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je člen Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.
Zaregistrovat se