Miquel Guarro

Kurz vede: Miquel Guarro
Začátek kurzu: 03. 03. 2020 - 9:00
Konec kurzu: 05. 03. 2020 - 17:00
Jazyk: ŠJ/AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 25 900 Kč

Informace o kurzu:

Kombinovaný praktický a demo kurz

Kurz bude ve španělštině s překladem do anglického a českého jazyka. V průběhu kurzu je možné pokládat otázky.

Miquel Guarro na kurzu společně s Vámi přípraví:

  • Pistachio
  • The Rose
  • Hazelnut sponge
  • Mancherina and mint sacher
  • Lemon pie basil
  • Volcanic
  • As of hearts
  • 18+

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Miquel Guarro

Se zapálením do obchodu studoval na Pastry Guild School v Barceloně a zároveň pracoval v Targarona Pastry Shop a později v Bubó, pekárně v Barceloně. Měl to štěstí strávit jednu krátkou, ale zato intenzivní sezonu v týmu prestižní Pastry Frank Fresson v Metz. Po dobu tří let byl šéfcukrářem v michelinské restauraci Dos Cielos v Barceloně, kde začal s hledáním své vlastní cesty světem cukrařiny. Miquel Guarro je vítězem nejmladší Lluís Santapau Trophy v historii, ocenění, které je známo jako Best Master Chocolatero 2013. Kromě toho také vyhrál zlatý pohár v soutěži čokoládových figur na Gremi de Barcelona. Pracuje rovněž jako člen poroty v televizní soutěži 'Bake off', kde hledá nejlepší amatérské pekaře z celé země. V roce 2019 začal nové dobrodružství jako pastry director v prestižní Hofmann School v Barceloně, kde je zodpovědný za koordinaci provozu a tvorbu nových produktů v rámci celé skupiny.