Moderní francouzská klasika 20. – 21. 6 . 2020

Vede: Vladyslav Ryasnyy
Začátek: 20. 06. 2020 - 9:00
Konec: 21. 06. 2020 - 17:00
Jazyk: ČJ (Překlad: Ne )
Typ: Začátečníci
Cena: 8 000 Kč

Informace:

Masterclass s demonstračními a praktickými elementy

pro max. 8 účastníků

  • Millefeuille – vanilka
  • Opera classique – káva a hořká čokoláda 70% 
  • Tarte tatin – karamel, mandarinka a jablko 
  • Mon Blanc pavlova – černý rybíz a kaštan 
  • Paris-brest – lískový ořech a praliné 
  • Baba au rhum – ananas, rum a yuzu
Na kurzu dostanete:
  • Receptury pro přípravu dezertů
  • Suroviny pro přípravu dezertů
  • Certifikát z daného kurzu
  • Krabičku s ochutnávkou dezertů
  • Rady a tipy od Vladyslava
  • Welcome drink
  • Pitný režim po celou dobu kurzu
  • Drobné občerstvení
  • Zapůjčíme Vám veškeré potřebné náčiní včetně zástěry.

Vede: Vladyslav Ryasnyy

Narodil se v září 1998 na Ukrajině, od tří let žije v Praze. Vystudoval střední gastronomickou školu v pražském Braníku. Od Senátu získal ocenění Mladý řemeslník, v roce 2015 vyhrál soutěž Callebaut Cup. Je členem Juniorského národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů. V roce 2018 se umístil na 1. místě Gastro Junior finále Brno, nejlepší cukrář junior v ČR, dále získal ocenění Česká ručička 2018 - cukrář. Veškerý svůj volný čas věnuje výrobě dezertů a vymýšlení nových receptur.