Nina Tarasova

Kurz vede: Nina Tarasova
Začátek kurzu: 07. 07. 2020 - 9:00
Konec kurzu: 09. 07. 2020 - 18:00
Jazyk: AJ/ČJ (Překlad: Ano )
Typ kurzu: Profesionálové
Cena: 25 900 Kč

Informace o kurzu:

Praktický kurz

Kurz bude v angličtině s překladem do českého jazyka. V průběhu kurzu je možné pokládat otázky.

Nina Tarasova na kurzu společně s Vámi přípraví:

  • 3-5 druhů entremets
  • 3 druhy individual cakes
  • 2 druhy tea cakes anebo tarts
  • 2 druhy confiserie (marshmallow, karamel, bonbony, makronky, atd.)

Na kurzu se naučíte:

  • jak připravit jednotlivé dezerty
  • jak připravit krémy a těsta, která Vám budou inspirací k výrobě Vašich vlastních dezertů
  • jak správně nazdobit dezerty
  • speciální techniky a dovednosti od mistrů cukrářů

Na kurzu dostanete:

  • recepty na přípravu dezertů
  • rady a tipy od profesionálů
  • certifikát z daného kurzu
  • pitný režim po celou dobu kurzu
  • drobné občerstvení
  • ochutnávku připravených dezertů

 

Kurz vede: Nina Tarasova

Nina absolvovala s vyznamenáním ENSP Alain Ducasse (Ecole Nationale Superieure de la Patisserie) ve městě Yssingeaux. Od té doby se neustále snaží zdokonalovat své znalosti a prohlubovat své vzdělání. Každým rokem se vrací do Evropy na školení v těch nejprestižnějších cukrářských školách. Nina má více než sedm let zkušeností v oblasti gastronomie, pracuje v Rusku a v zahraničí vede masterclasses a poskytuje konzultantské služby cukrárnám a restauracím. Každoročně reprezentuje Rusko na rozličných mezinárodních gastronomických festivalech - Les Stars de Mougins ve Francii; Gastronomic Barcelona (Španělsko), Bakery Conference v Mnichově (Německo); Turkish National Culinary Festival (Turecko).